Básico – 26′ 01»

 
La clase “básica”, de las clásicas de antes, de 30 min, sirve para iniciarse antes de pasar a las avanzadas. Es una buena rutina básica de mantenimiento sin excesos. Si esta clase la haces sin dificultad, no dudes en pasar a las avanzadas, conseguirás aprovechar mucho más tus posibilidades.

Preguntas

 • 1

  hola soc nova en aquestes classes i mai he fet res d'exercici ara tinc una tendinitis super gran al braç dret i en el braç esquerra tinc linfedema degut a un mastectomia amb buidament ganglionar voldiria saber per on començo i si hi ha algun exercici es mes indicat o o no esta gens indicat (tinc por de forçar mes la tendinitis)gracies

  1993
  Responder

  gracies no se si estic utilitzant be l’eina

  • clara

   Hola, doncs davant això, jo et diria que et tractis i consultis al teu fisioterapeuta. Segurament l’extremitat D estigui sobrecarregada perquè treballa mes que l’I degut a tot el que passa. I si hi ha una tendinitis l’hauria de tractar i diagnosticar un profesional, per veure com està i què necessita. Els exercicis d’ aquest web els pots fer segons tolerància. No forcis ni et provoquis dolor. Però si respectes això són compatibles. Consulta al teu fisio i t’ajudarà.